Stefánia vagdalt virslivel és tojással

Stefánia vagdalt virslivel és tojással

Hozzávalók

  1. 25 dkg darálthús
  2. 1 db áztatott zsemle
  3. 1 k.k. olaj
  4. 1 kicsi vöröshagyma
  5. 1 nagy gerezd fokhagyma
  6. Ízlés szerint só, őrölt bors, pirospaprika
  7. olaj a tepsi kenéséhez
  8. olaj spricc a fasírtok tetejére
  9. 1 db virsli
  10. 1 db +2 db tojás
  11. zsemlemorzsa – a rudak befedéséhez

Elkészítése

  1. Egy tálban összekevertem a darálthúst, tojást, fűszereket, a kinyomkodott zsemlét. a hagymákat a kis olajjal együtt, amiben először megpároltam őket.
  2. Egy kis tepsit kikentem olajjal.
  3. Kettéosztottam a masszát.
  4. Frissentartó fólia segítségével 2 rudat formáztam.
  5. Az egyikbe került a virsli, a másikba a tojások.
  6. A tepsibe tettem, megspricceltem olajjal.
  7. 180 fokon 20 percig sütöttem
  8. Megfordítottam, és még sütöttem 5 percig 180 fokon.
Georgyna - Air Fryer receptek 2  |  Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el