Csirkemáj brassói

Csirkemáj brassói

Hozzávalók – 2 adagra

  1. 7 dkg füstölt szalonna
  2. 8 dkg vöröshagyma
  3. 3 gerezd fokhagyma
  4. 25 dkg csirkemáj
  5. 60 dkg burgonya
  6. 1 t.k. olaj
  7. ízlés szerint: só, bors, majoranna, sült krumpli fűszersó

Elkészítése

  1. Szalonnát, vöröshagymát kis kockákra, csirkemájat (mosás után) nagyobb darabokra, burgonyát kockára vágtam, fokhagymát is összedaraboltam.
  2. Mivel 2 kosaras a gépem, ezért egyszerre kezdtem el.
  3. A nagyobbik kosárba a krumplit tettem, amit összekevertem kis olajjal és sültkrumpli fűszersóval.
  4. A krumplit 180 fokon 20 percig sütöttem.
  5. A kisebbik fiókba tettem a darabolt szalonnát, amit 200 fokon 5 percig.
  6. Amikor kisült, rátettem a vöröshagymát, ez 200 fokon 10 percig sült.
  7. Majd rátettem a májat is, és a sót, borsot, majorannát, amit még 10 percig 200 fokon sütöttem.
  8. Egy nagyobb formában összekevertem a krumplit, májat, és a fokhagymát.
  9. Így együtt összesütöttem 200 fokon 10 percig.
Georgyna - Air Fryer receptek 2  |  Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el